Thomas Haugen. Foto: Fotografene Flo og Harstad
Thomas Haugen. Foto: Fotografene Flo og Harstad

Haugen leder rådgiverne i Omega Holtan

Thomas Haugen er ansatt som avdelingsleder for de rådgivende ingeniørene i Omega Holtan.

Han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Mectro. Haugen får ansvaret for rådgiverne innen samferdsel, næringsbygg, industri og EX-installasjoner i den vestfoldbaserte Rejlers-virksomheten, skriver Rejlers i en pressemelding. Rejlers Norge kjøpte Omega Holtan i mars.

– Thomas har opparbeidet seg en betydelig kompetanse som rådgiver. Vi er derfor svært glade for at han nå er hjemme igjen hos Omega Holtan, etter fire år i Mectro. Han styrker vårt fagmiljø og blir en viktig kraft for å bistå både private og offentlige virksomheter i deres utviklingsarbeid, men ikke minst i å tilpasse seg de nye rammebetingelsene på elektrifisering og elektrooptimalisering, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge i meldingen.

 Haugen er utdannet ved Høgskolen i Østfold og har i tillegg fagbrev som elektrotekniker. Han har tidligere blant annet arbeidet som prosjektingeniør i Mesta og SET elektro, før han kom til Omega Holtan første gang i 2016.

– Rejlers og Omega Holtan har en sterk posisjon og et betydelig fagmiljø innen elektrifisering. Å få være med å styrke bærekraftsarbeidet på lang sikt og finne løsninger for å redusere konsekvensene av rekordhøye strømpriser på kort sikt, var en utfordring jeg med glede sa ja til. Å få jobbe med de dyktige, rådgivende ingeniørene i Omega Holtan og samtidig arbeide tett med Rejlers´ fagmiljøer i Norge og i Norden er en unik mulighet, sier Haugen.