Randi Skadsem Egeland (til venstre) gir seg som leder i Hå Element. Maren-iren Kvia tar over. Foto: Hå Element
Randi Skadsem Egeland (til venstre) gir seg som leder i Hå Element. Maren-iren Kvia tar over. Foto: Hå Element

Hun er ny leder i Hå Element

Maren-Iren Kvia tar over etter Randi Skadsem Egeland som ny leder av den Rogaland-baserte betongelementleverandøren Hå Element.

Det skriver Hå Element i en pressemelding torsdag.

Maren-Iren Kvia tar over lederjobben i Hå Element 1.september. Randi Skadsem Egeland går over i rollen som prosjekt- og markedssjef etter ti år som leder.

– Hun er rå på å følge opp kunder og marked, så jeg er veldig glad for at hun blir med videre i den rollen. Ikke minst har hun opparbeidet seg et imponerende nettverk gjennom årene, sier Kvia i pressemeldingen.

Hun har allerede gjort seg opp noen tanker om hvordan selskapet skal utvikle seg.

– Jeg tenker vi bør fokusere på å bli bedre på det vi er gode på. Vi skal ikke være redde for å ta sjanser, og bruke sjansene vi får til å posisjonere oss i markedet. Vi må få tydeligere frem alt vi kan levere av betongprodukter til markedet og at vi skal være en samarbeidspartner kunden kan stole på. Vi skal levere rett produkt til kunden, til rett tid med perfekt kvalitet. Vi skal hele tiden utvikle oss og alltid være den foretrukne leverandøren til kunden, sier Kvia.

Siden 1. desember 2021 har hun vært assisterende daglig leder. Hun håper selv hun blir oppfattet som en tydelig og god leder.

– Jeg jobber fremdeles med å bli kjent i organisasjonen, og tenker det er viktig å bygge relasjoner. De som jobber her, er nye for meg, og jeg er ny for dem. Men vi skal bli godt kjent etter hvert, sier hun.

Den unge lederen tok fagbrev i betongarbeid i det som den gang het AS Betong. Etter fagbrevet og noen år der hun jobbet på blandeverket på Jærbetong, tok Maren teknisk fagskole før hun startet som byggeleder hos Kruse Smith. Det er denne stillingen hun kom fra da hun gikk over i jobben hos Hå Element i desember i fjor.

– Bakgrunnen hennes fra entreprenørbransjen var viktig for oss. Hun har god erfaring og kompetanse på både betongfag og drift. I tillegg er det en jordnær dame som er veldig dyktig. Hun er ung og fremadstormende, noe som vil styrke oss, sier Randi Skadsem Egeland.

Hå Element har elementfabrikker på Vigrestad og Varhaug. Bedriften består av over omtrent 100 ansatte fordelt på lokasjonene.