Trude Ørbech. Foto: Rambøll
Trude Ørbech. Foto: Rambøll

Hun er ny divisjonsdirektør for Rambøll Geo

Første mars tok Trude Ørbech over som divisjonsdirektør for Rambølls geoteknikere i Norge.

– Med lang erfaring fra fagfeltet, både i og utenfor Rambøll, har Geo fått en ny leder som har satt spor etter seg, vet hva som skal til for å lykkes, og har klare ambisjoner på vegne av både faget og Rambølls geoteknikere, heter det i en melding fra selskapet.

Ørbech kommer fra stillingen som prosjektsjef i Rambøll, er sivilingeniør i geoteknikk fra NTNU og har over 20 års erfaring som geotekniker, har fire år hos Multiconsult, og tolv år hos NGI (Norges Geotekniske Institutt).

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Trude på plass som ny divisjonsdirektør på Geo. Trude bringer med seg tung fagerfaring, og har ambisjoner om videreutvikling som blir svært viktig for å løfte geofaget videre. Med Trude på plass, og med de interne rekrutteringene vi har gjort det siste året, har vi en veldig spennende ledergruppe i divisjonen. Nå har vi en god miks av rutinerte og nye ledere i nye posisjoner, samt at hele ledergruppa samlet er relativt ung. Dette lover bra for fremtiden, og som gammel geotekniker gleder jeg meg til å se fortsettelsen, sier Terje Dengerud, direktør for Samferdsel og byutvikling i Rambøll Norge i meldingen.

Divisjonen hun skal lede har nesten 100 medarbeidere innen geofagfeltet.

Ørbech peker på det hun mener er divisjonens styrke; at de samarbeider både på prosjekter og med faglig utvikling på tvers av kontorene i Rambøll over hele landet.

–Våre folk jobber med de største prosjektene Rambøll er involvert i, eksempelvis E6 Ranheim-Værnes som er et kjempestort prosjekt hvor vi har hatt all detaljprosjektering, og nå driver med byggeplassoppfølging. Selv om selve prosjektet er i Trøndelag, finner du Rambøll-ansatte der med geofaglig ekspertise fra både Oslo- og Trondheimskontoret, sier hun.