Linn Marie Bjørvik er Impenia Norges nye sjef for bærekraft og miljø. Foto: Implenia
Linn Marie Bjørvik er Impenia Norges nye sjef for bærekraft og miljø. Foto: Implenia

Hun er Implenias nye sjef for bærekraft og miljø

Linn Marie Bjørvik er ny sjef for bærekraft og miljø i Implenia Norge.

Bjørvik gikk inn i sin nye rolle 1. september, og kommer fra en stilling som miljøsjef hos Backe Entreprenør. Hos Implenia vil Bjørvik blant annet få ansvar for å videreutvikle og implementere Implenias bærekraftstrategi, styrke ledelse av bærekraft og miljø på prosjektene og ha lederansvar for faggruppe innen bærekraft.

– Linn er en dyktig og dynamisk leder med erfaring fra både konsulentbransjen, anleggsbransjen og byggebransjen. Hennes erfaring fra teamledelse og evne til å kommunisere tydelig vil være en stor ressurs for Implenia. Vi er veldig heldige som får henne med på laget, sier direktør for teknisk prosjektstøtte i Implenia Norge, Randi Hermann i en pressemelding.

Bjørvik forklarer valget med at hun ønsker å gjøre en forskjell i en stor bransje som har vært en klimaversting.

– Anleggsbransjen er stor og kompleks, med et stort klimaavtrykk. Her kan jeg gjøre enda større forskjell enn jeg kunne i byggebransjen. Jeg gleder meg til å ta fatt på den store og viktige oppgaven og til å samarbeide på tvers av landegrenser hos Implenia Norge, som er helt i forkant på bærekraft innad i konsernet, sier Bjørvik.