Kathrine Duun Moen overtar som konserndirektør for digitalisering i Norconsult 1. mars 2023. Foto: Johnny Syversen
Kathrine Duun Moen overtar som konserndirektør for digitalisering i Norconsult 1. mars 2023. Foto: Johnny Syversen

Hun blir ny konserndirektør for digitalisering i Norconsult

Kathrine Duun Moen overtar som konserndirektør for digitaliseringsavdelingen i Norconsult 1. mars 2023.

Moen har lang ledererfaring fra privat og offentlig sektor, og hun skal fortsatt lede Norconsults datterselskap Technogarden, skriver rådgiveren i en pressemelding.

– Jeg er veldig fornøyd med at Kathrine har takket ja til å lede forretningsområdet Digitalisering (NoIS, Astando og Pure Logic) og videreutvikle selskapet i årene som kommer. Både Digitalisering og Technogarden er viktige satsningsområder for Norconsult fremover. Med bakgrunn som sivilingeniør, og med erfaring fra både privat og offentlig sektor, har hun verdifull bakgrunn, kompetanse og erfaring, samtidig som hun vil bringe nye perspektiver til virksomheten, sier konsernsjef Egil Hogna i meldingen.

– IT, konsulent- og rådgivningsbransjen står overfor spennende muligheter i fremtiden. NoIS, Astando og Pure Logic har bransjeledende kompetanse og er godt rustet til å ta nye steg og markedsandeler. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og ser frem til å bidra til videre utvikling sammen med resten av organisasjonen, sier Moen i samme melding.

 Hogna ønsker samtidig å takke Ola Greiff Johnsen for innsatsen han har vist som konserndirektør for digitalisering siden 2021, og som administrerende direktør for NoIS siden 2016. Greiff Johnsen trer nå over i en stilling som prosjektdirektør.