Gard Kvalheim og Jesper Madsen.

HSHansen med stor kontrakt på Barne- og ungdomssjukehuset Haukeland

Fasadeentreprenøren har underskrevet en kontrakt på «BUS II – Barne- og ungdomssjukehuset Haukeland, Bergen, trinn 2». Kontrakten er på cirka 160 millioner kroner og monteringen starter opp på byggeplassen i april 2019.

Det nye sykehusanlegget i Bergen er et samlet senter for barn, unge og fødende pasienter.

Byggherren bak prosjektet er Helse Bergen, de rådgivende ingeniørene er Rambøll og arkitektene er KHR Architecture. HSHansens kunde er LAB AS.

- Vår satsing i Norge bærer virkelig frukter nå, og det er fornøyelse å se at den strategiske satsingen vår lykkes takket være en målrettet innsats fra våre dyktige og dedikerte medarbeidere. Vi er svært stolte og glade over denne kontrakten og gleder oss til å utføre enda et prosjekt som tilfredsstiller byggherren og arkitekten, sier Jesper Madsen, salgs- og markedsføringssjef hos HSHansen a/s.

Hos LAB er man også svært fornøyde med valget av HSHansen:

- Når LAB Entreprenør AS skulle velge samarbeidspartner på glass/aluminiumsfasader på prosjektet for Helse Bergen HF la en stor vekt på å finne ett firma med referanser fra store, komplekse prosjekter.

Valget falt på HSHansen da de har stor erfaring med denne type entrepriser og har den nødvendige kompetanse på alt fra prosjektering, til produksjon og montasje, sier Vegard Eik, anlegssleder hos LAB.

Ill. KHR Architecture