Peter Hareide sammen med leder Energi, bygg og anlegg Tor Sigurd Brønn (t.v.) og adm. dir. Gunnar Heesch Holmen.

Holte Consulting starter avdeling i Ålesund

Peter Wahl Hareide vender snuten hjemover til Ålesund etter ni år, og med seg i bagasjen har han et nytt Holte Consulting-kontor.

Etter fem års studier på NTNU i Trondheim og drøye fire år som konsulent hovedstaden ble hjemlengselen for sterk for Peter Wahl Hareide. Han har nå flyttet hjem til Ålesund.

- Jeg starter nå opp Holte Consultings kontor i Ålesund, på ÅKP Blue Innovation Arena på Campus Ålesund. Dette er det eneste Holte-kontoret utenfor Oslo, og det er en tillitserklæring jeg gleder meg til å vise meg verdig. Sammen med de rundt 60 kollegene i Oslo skal vi levere prosjekter av ypperste kvalitet, forteller Hareide.

For administrerende direktør i Holte Consulting, Gunnar Heesch Holmen var beslutningen uvant, men ganske enkel.

- Det er ikke ofte vi tilbyr kolleger å starte opp et kontor i en annen by, men så er ikke Peter som alle andre. Hans kompetanse innen ledelse og administrasjon av vellykkede prosjekter innen bygg, anlegg og eiendom vil komme både private og offentlige virksomheter i Ålesund og Møre og Romsdal til gode. Nå sist var han med i prosjektet Ny Fjellhamar skole i Lørenskog, som blir Norges største barneskole, sier Holmen i en pressemelding.

- Vi ser på regionen som svært spennende med flere både store og interessante prosjekter i tiden som kommer, både innen byutvikling, infrastruktur, samt offentlig og privat eiendomsutvikling. Jeg gleder meg til å bidra til å sette preg på hjemfylket. Vi er allerede i gang med prosjektet Roalden Skigard på oppdrag fra Anderstunet AS, som går ut på å utvikle og bygge leiligheter på Strandafjellet, sier Hareide.

Holte Consulting har klare planer om at Ålesundskontoret skal vokse med inntil fem personer de neste fem årene.

- Som alltid er det kvalitet vi søker, ikke kvantitet, forteller Holmen.

Holte Consulting har rundt 60 ansatte i Oslo og Ålesund.