Stian Langeid Knarbo-Dahl og Rita Barkholm. Foto: Colin Eick / Höegh Eiendom
Stian Langeid Knarbo-Dahl og Rita Barkholm. Foto: Colin Eick / Höegh Eiendom

Höegh Eiendom rekrutterer fra Undervisningsbygg og Forsvarsbygg

Höegh Eiendom styrker forvaltningsavdelingen med to nyansettelser.

– Rita Barkholm (41) og Stian Langeid Knarbo-Dahl (36) er ansatt som henholdsvis leder drift og vedlikehold på HasleLinje og prosjektleder ettermarked næring i Höegh Eiendoms forvaltningsavdeling, skriver selskapet i en pressemelding.

Barkholm, som kommer fra Undervisningsbygg, er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Oslo, og tar over jobben fra Lene Busund, som går over i en nyopprettet stilling internt innen digitalisering og kundetilfredshet.

– Höegh Eiendom har et veldig godt rykte, spennende eiendomsmasse og ambisiøse, langsiktige planer. Mottakelsen har vært super, og jeg er blitt kjent med mange på kort tid. Mitt inntrykk er at Höegh Eiendom er en arbeidsplass med høy grad av profesjonalitet, høyt tempo, spennende arbeidsplasser og god takhøyde, sier Barkholm i meldingen.

– Rita er en faglig dyktig person, som vi tror kommer til å jobbe godt og systematisk med de eiendommene hun får ansvaret for. I tillegg har hun en del personlige egenskaper som vi ønsker å identifisere oss med, sier Höegh Eiendoms forvaltningsdirektør, Finn Halvorsen.

Stian Knarbo-Dahl har bakgrunn som møbelsnekker, fagskoleingeniør og prosjektledelse ved NTNU. Han kommer fra Forsvarsbygg og inn i en nyopprettet stilling som prosjektleder ettermarked næring.

– Stian er nytenkende, dynamisk og uredd, og skal bidra til å gjøre reklamasjonsprosessene opp mot leverandørene våre bedre. Det innebærer blant annet å skape forståelse og gode løsninger, og å være bindeleddet som følger opp og sørger for god kommunikasjon mot kundene som venter. Vi tror dette vil skape en enklere kundedialog, og på sikt enda mer fornøyde og lojale kunder, sier Halvorsen i meldingen.

Knarbo-Dahl begynte i stillingen 15. november.

– Höegh Eiendom er en seriøs og veletablert aktør med gode fremtidsvisjoner og en tydelig grønn profil. Det er spennende å kunne ta fatt på en helt nyopprettet stilling, og jeg håper at jeg med min bakgrunn og kompetanse vil kunne bidra til at Höegh Eiendom blir enda bedre på mine ansvarsområder. Jeg er blitt svært godt tatt imot, og jeg gleder meg til alt vi skal utrette sammen i tiden som kommer. sier Knarbo-Dahl.