Hilde Nordskogen. Foto: Rambøll

Hilde Nordskogen på plass hos arkitektkontoret Henning Larsen

Hilde Nordskogen er ansatt for å lede Henning Larsens nye markedsenhet.

Hilde Nordskogen er dermed tilbake hos Rambøll og allerede i gang som leder for Rambølls og Henning Larsens satsing på arkitektur, landskapsarkitektur og urbanisme.

Etter to år som administrerende direktør for WSP Norge, er Nordskogen på plass hos Rambøll, og hadde sin første dag i ny jobb 18. januar.

Det var i desember 2019 det ble kjent at arkitektfirmaet Henning Larsen blir en del av Rambøll Gruppen.

- Ambisjonen for enheten globalt er å bli verdensledende innen bærekraftige løsninger for arkitektur, landskapsarkitektur og urbanisme. Ut over disse fagområdene vil interiørarkitektur, lysdesign og plan også være viktige satsingsområder i Norge, skriver selskapet.

Hilde Nordskogen er, som leder for det nye markedsområdet i Rambøll Gruppen, i gang med den videre integrasjonen mellom Henning Larsen og Rambøll.

- Det er fint å være tilbake i Rambøll igjen. Jeg kjenner medarbeiderne i Rambøll som meget kompetente og fremoverlente, og gleder meg til å bli kjent med det anerkjente selskapet Henning Larsen og de dyktige medarbeiderne der. Sammen skal vi skape en ny enhet som jobber for bærekraftig samfunnsutvikling til det beste for mennesker der de bor og oppholder seg, sier Hilde Nordskogen i en pressermelding.

- Jeg er utrolig glad for at kunne ønske Hilde velkommen til en ny stilling som markedsdirektør for arkitektur, landskapsarkitektur, plan og urbanisme i Norge, og ser frem til et tett samarbeid med henne. Med stor kjennskap til markedet, og hennes tidligere erfaring i Rambøll er Hilde den helt riktige til å lede vår nye markedsenhet, sier, sier Mette Kynne Frandsen, administrerende direktør i Henning Larsen.

Hilde Nordskogen har i tillegg til sine fem tidligere år hos Rambøll, hatt flere ledende stillinger blant annet hos Statsbygg, Oslo kommune og Statens vegvesen.