HeatWork erobrer Sverige

HeatWork utvider virksomheten i Sverige og har nå ansatt Ulf Lervik (46) som selger med ansvarsområde Sverige syd og Tomi-Pekka Laukkarinen (34) som salg/ servicetekniker med base Umeå.

Ulf og Tomi-Pekka er dermed de første ansatte i HeatWork AB.

Ulf Lervik, opprinnelig nordmann bosatt i Stockholms området, har erfaring fra kraft og IT bransjen. Han har de siste årene drevet eget firma, og har lang fartstid innen salg og oppsøkende salgsarbeid "business to business".

- Vi er veldig fornøyd med å ha Ulf med i vårt team og han vil være sentral i å nå våre salgsmål i Sverige, sier salgs og markedsdirektør Michelle Opshaug.

Ulf har gjennomført første del av opplæringen ved hovedkontoret og fabrikken i Narvik, Norge og er nå på plass i HeatWork ABs lokaler på Ekerö utenfor Stockholm.

Tomi-Pekka Laukkarinen er bosatt i Umeå og kommer fra stillingen som servicetekniker i FKI Logistex på Arlanda Flyplass, Sverige. Han har erfaring innen mikroelektronikk, samt prosessteknikk. Tomi-Pekka vil ha ansvaret for service, salg og opplæring av våre kunder i Sverige og Nord Finland.

- Denne utvidelsen har kommet naturlig på grunn av økt etterspørsel i Sverige etter vårt unike varme og tinekonsept. Basert på tilbakemeldinger fra eksisterende svenske kunder, og suksessen vi har hatt i Norge er vi optimistiske foran kommende vintersesong, fortsetter Opshaug.

HeatWork AS er utvikler og produsent av konsepter innen varme- og teletining for det europeiske markedet. Fabrikken er lokalisert i Narvik, Norge og startet produksjonen i 2005. Selskapet forventer en betydelig vekst de kommende årene med etablering i flere andre nord-europeiske land.