Jan-Erik-Engebretsen. Foto: Hasås

Jan-Erik-Engebretsen. Foto: Hasås

Hasås investerer 30 millioner i nytt malingsanlegg

– Vi merker godt at flere og flere ønsker seg fabrikkmalt kjernekledning, og etterspørselen har økt hvert år siden vi første gang investerte i malingsanlegg i 2004, forteller administrerende direktør i Hasås, Jan-Erik Engebretsen.

Hasås investerer nå 30 millioner i nytt malingsanlegg.

– Med dette malingsanlegget skal vi være den foretrukne leverandøren av fabrikkmalt kledning. Med raskere levering, samt alle fordelene en fabrikkmalt kledning gir, svarer vi opp forventningene kundene har. Vi leverer nå raskere enn noen gang, og har i tillegg mulighet til å skru produksjonen ytterligere opp hvis markedet krever det, sier Engebretsen i en pressemelding.

– Vi sparer mange kilometer med truck-kjøring ved å samle hele maleprosessen for to til tre strøk, samt lagring, i samme bygg. I tillegg reduserer vi energiforbruket med bruk av moderne teknologi og gjenbruk av varme, sier Engebretsen videre.

Det eksisterende anlegget, skal fortsette som før og vil gi økt total kapasitet.

– Med den økte fleksibiliteten to malingsanlegg gir, kan vi ha stort fokus og kapasitet til å teste ut, og utvikle nye og miljøvennlige overflatebehandlinger parallelt med den daglige produksjonen, sier Engebretsen.

Teamleder Jahn Skjeggerød og selger Kristian Lundh med første ordre på nytt malingsanlegg. Foto: Hasås

Teamleder Jahn Skjeggerød og selger Kristian Lundh med første ordre på nytt malingsanlegg. Foto: Hasås