Årets forhandler ble XL-Bygg Tverberg & Sønner. Foto: Kilian MunchAre Ellingsve på konferansen. Foto: Kilian MunchÅrets leverandør ble BYGG1. Foto: Kilian MunchTalgø MøreTre mottok prisen for beste stand. Foto: Kilian MunchFoto: Kilian Munch

Har kåret årets XL-Bygg-forhandler

Under årskonferansen til byggevarekjeden XL-Bygg ble Årets forhandler, Årets leverandør og Årets beste messestand kåret.

Blant XL-Byggs 100 forhandlere ble det først kåret fire regionvinnere. Til slutt var det XL-Bygg Tverberg & Sønner på Voss som stakk av med prisen som årets beste forhandler 2023.

– Det er en fantastisk anerkjennelse at vi er kåret til XL-Byggs beste byggevarehus. Våre ansatte er opptatt av å bruke XL-Bygg sitt kjedekonsept og sin fagkunnskap til å hjelpe våre kunder å lykkes med sine prosjekter. Vi vil si tusen takk for at vi fikk denne gjeve prisen. Nå skal vi hjem og feire med resten av våre kolleger. Dette er en skikkelig inspirasjon til å fortsette å utvikle oss videre i tiden som kommer, sier Kjetil Tverberg som er daglig leder og deleier hos XL-Bygg Tverberg & Sønner via en pressemelding.

– XL-Bygg Tverberg & Sønner er en solid familiebedrift som leverer svært gode resultater på bunnlinjen år etter år. De er en svært dyktig merkevarebygger for XL-BYgg i sitt lokalmarked, og er pådrivere for forbedringer og utvikling i XL-Bygg. Jeg er imponert over arbeidet de har lagt ned det siste året, og spesielt fordi det har vært et krevende år for byggevarebransjen. Gratulerer så mye med prisen som årets forhandler, sier kjededirektør Are Ellingsve i XL-Bygg i meldingen.

Årskonferansen ble arrangert 29. - 30. januar under Bygg 2024-messen i Lillestrøm. Det ble også delt ut priser til Årets leverandør 2023 og til Årets beste messestand. Her gikk BYGG1 og Talgø MøreTre helt til topps.

Her er vinnerne:
Regionvinnere og nominerte til årets forhandler:
* Årets XL-bygg-forhandler region vest 2023 & årets forhandler 2023:
XL-Bygg Tverberg & Sønner

* Årets XL-Bygg-forhandler region nord 2023:
XL-Bygg Kåre Abelsen

* Årets XL-bygg-forhandler region sør 2023:
XL-Bygg Hellvik Søgne - Flekkefjord - Hellvik

* Årets XL-bygg-forhandler region øst 2023:
XL-Bygg Eggedal Sag

* Årets leverandør 2023:
BYGG1

* Årets beste messestand
Talgø MøreTre