Erik Sørsdahl er ny utleiesjef i Construction City. Foto: Construction City
Erik Sørsdahl er ny utleiesjef i Construction City. Foto: Construction City

Han er ny utleiesjef i Construction City

Erik Sørsdahl har overtatt ansvaret for å hente inn leietakere til Construction City i Oslo. Samtidig kommer Thorbjørn Barrett Sele inn på laget som leder for teknisk utleie.

Det skriver Construction City i en pressemelding onsdag.

Erik Sørsdahl inntok rollen som utleiesjef for Construction City Eiendom i starten av januar 2023. Han har tidligere arbeidet med utleie av både bygulv og kontor for Obos Eiendom, heter det i meldingen.

– Jeg er privilegert som får lov til å lede utleiearbeidet for Construction City. Bygget blir destinasjonen for verdiskapende samhandling i bygge-, anlegg- og eiendomsbransjen, og i så måte en svært viktig plass for de som bygger fremtidens Norge, sier Sørsdahl.

Han mener bygget gir leietakere stor fleksibilitet.

Construction City i Oslo. Illustrasjon: Link Arkitektur
Construction City i Oslo. Illustrasjon: Link Arkitektur

– Summen av delte ressurser, arealer og samhandlingssoner gjør bygget svært fleksibelt. Det innebærer at leietakerne kan gjøre smidige opp- og nedskaleringer i sitt arealbehov, noe som blir stadig viktigere. I tillegg vil leietakerne få tilgang til ressurser som deles av alle, noe som både er areal- og kostnadseffektivt, sier Sørsdahl.

Thorbjørn Barrett Sele er ny leder for teknisk utleie i COnstruction City. Foto: Herman Dreyer / Construction City
Thorbjørn Barrett Sele er ny leder for teknisk utleie i COnstruction City. Foto: Herman Dreyer / Construction CityHerman Dreyer

I tillegg til å ansette Erik Sørsdahl, har Construction City Eiendom leid inn Thorbjørn Barrett Sele i rollen som leder for teknisk utleie. Han har ansvaret for å lede og kvalitetssikre arbeidet knyttet til leietakertilpasninger.

– Construction City er et særdeles spennende prosjekt å arbeide med. Bygget vil by opp til kunnskapsdeling og samarbeid som skaper verdier, vekst og synergieffekter for både små, mellomstore og store virksomheter. Jeg er glad for å være med på denne historiske satsningen for bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, sier Sele.

– Vi er svært fornøyde med å få Erik og Thorbjørn med på laget. Kompetansen deres passer som hånd i hanske, og gjør oss i enda bedre stand til å skape et attraktivt og dynamisk bygg med gode og langvarige leieforhold, kommenterer daglig leder i Construction City Eiendom, Hege Skjelbred Hatlemark.

Daglig leder i Construction City Eiendom, Hege Skjelbred Hatlemark. Foto: Construction City
Daglig leder i Construction City Eiendom, Hege Skjelbred Hatlemark. Foto: Construction City

Construction City står klart i 2025 på Ulven i Oslo. Næringsbygget samler bygge-, anlegg- og eiendomsbransjen under samme tak, og måler 103.000 kvadratmeter, hvilket gjør det til et av Norges største byggeprosjekter. Det er signert leiekontrakter for nær 70 prosent av byggets areal, skriver Construction City i pressemeldingen.