Geir Jensen er ny daglig leder i Olimb Rørfornying. Foto: Eirik Berntsen / Olimb Rørfornying
Geir Jensen er ny daglig leder i Olimb Rørfornying. Foto: Eirik Berntsen / Olimb Rørfornying

Han er ny sjef i Olimb Rørfornying

Olimb Rørfornying AS fikk rekordhøy omsetning på 380 millioner kroner i 2022. Nå overtar Geir Jensen som ny daglig leder i selskapet.

Det skriver Olimb Rørfornying i en pressemelding mandag.

Geir Jensen kommer fra jobben som leder i Sundt Air, og startet i stillingen som daglig leder i Olimb Rørfornying 1. februar.

Selskapet har, ifølge pressemeldingen, levert gode resultater de siste årene, og i 2022 ble resultat før skatt 83 millioner kroner, etter en rekordomsetning på 380 millioner.

– De siste årene har Olimb Rørfornying hatt en jevn omsetningsvekst. Når jeg nå trer inn som daglig leder, er det ikke for å gjøre store endringer, men for å videreføre det som gjør at vi har kommet dit vi er i dag, sier Geir Jensen i pressemeldingen.

– Det er mye å lære og mange dyktige medarbeidere som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, og jeg kan hente mye fra kompetansen og erfaringen de sitter med. Sammen skal vi ta vare på kulturen og verdiene som gjør oss gode. Olimb Rørfornying har blitt markedsledende ved å ha en god arbeidskultur, med evne og vilje til å prøve nye ting, og dette skal vi bygge videre på, legger han til.

I 2022 ble selskapet heleid av danske Per Aarsleff A/S, Europas største produsent og installatør av strømpeforinger. Olimb Rørfornying vil fortsatt styre drift og produktutvikling fra hovedkontoret i Råde i Viken, som de har gjort siden de installerte den første strømpeforingen i Norge i 1977, heter det i pressemeldingen.

Olimb Rørfornying rehabiliterer både offentlige vann- og avløpsledninger og inn- og utvendige rør for privatpersoner. De siste årene har det vært en markant økning i begge markeder, heter det i pressemeldingen.

– Økningen i omsetningen for rehabilitering av offentlige ledninger tyder på at flere norske kommuner får øynene opp for rørfornying og fordelene det gir fremfor graving. Vi har også en økende ordreforespørsel for rehabilitering av innvendige rør i borettslag og bygg. Med rørfornying kan både forsikringspremie og kommunale avgifter bli lavere, avslutter Jensen.

Ledelsen i Olimb Rørfornying Holding AS er uendret, skriver Olimb i pressemeldingen.