Ola Lier er ny daglig leder for Feiring Miljø. Foto: Feiring
Ola Lier er ny daglig leder for Feiring Miljø. Foto: Feiring

Han er ny sjef i Feiring Miljø

Ola Lier er ansatt som ny daglig leder for Feiring Miljø.

Det skriver industrikonsernet Feiring i en pressemelding torsdag.

Ola Lier startet 18. august som daglig leder for Feiring Miljø, selskapets virksomhet for ombruk og gjenvinning av overskuddsmasser.

– Jeg har lenge fulgt med Feiring, og er både ydmyk og stolt over å kunne jobbe i et sterkt faglig miljø med mange flinke mennesker. Jeg ønsker å bruke min kompetanse og erfaring til å skape gode løsninger for å ivareta massehåndteringen – sammen med næringen og grunneiere her i Feiring, sier Lier i pressemeldingen.

39-åringen tar over som daglig leder for Feiring Miljø etter Wiktor Johansen, som går ut av lederstillingen etter 32 år i konsernet.

Lier er utdannet landskapsingeniør, og har i tillegg teknisk fagskole innen anlegg. Han har tidligere blant annet jobbet i anleggsgartnerfirmaet Agaia, og har syv års erfaring fra Veidekke. Lier har også sittet som varamedlem i Regional plan for masseforvaltning for Oslo og Akershus.

– I Feiring har vi satt oss et tydelig mål om å forberede samfunnets ressursutnyttelse gjennom å gjøre massehåndtering enkelt og bærekraftig for våre kunder, og ved å få inn Ola styrker vi satsningen vår ytterligere, sier fungerende konsernleder i Feiring, Knut Ollendorff, i meldingen.