Robert Norbeck tar over som daglig leder for Feiring Bruk. Foto: Haakon Hoseth / Feiring
Robert Norbeck tar over som daglig leder for Feiring Bruk. Foto: Haakon Hoseth / Feiring

Han tar over som daglig leder for Feiring Bruk

Nåværende daglig leder i Feiring Asfalt, Robert Norbeck, tar over som daglig leder for Feiring Bruk, som er Feiring-konsernets pukkvirksomhet.

Det skriver Feiring i en pressemelding på sine nettsider.

– Jeg ser virkelig frem til å jobbe med alle de dyktige folkene og den gode kompetansen som er i selskapet. Verden er i rask forandring, og jeg mener sirkulær masseforvaltning, med høy grad av gjenbruk av masser blir spesielt viktig fremover, sier Norbeck i meldingen.

Norbeck trer inn i lederstillingen 1. august, og tar da over etter Knut Harald Ollendorff, som vil ha større fokus på Feiring som helhet og alle forretningsområdene til selskapet.

Norbeck er utdannet anleggsingeniør, og har tidligere blant annet vært prosjektsjef i Skanska, daglig leder i NRC rail og visepresident i COWI. Han tar også med seg 4,5 års erfaring fra Feiring Asfalt.

– Jeg på det som en stor utfordring å få tilliten til å ta over den daglige driften i Feiring Bruk. Jeg tror at min erfaring i konsernet fra Feiring Asfalt vil gi nyttige synergier inn mot Feiring Bruk, og ser virkelig frem imot å utvikle selskapene som ett Feiring, sier han.

Konsernleder Margrethe Ollendorff Lien sier hun er godt fornøyd med at Norbeck har takket ja til lederstillingen.

– Robert er en faglig sterk person som overtar et dyktig lag. Han er en trygg leder som vil bygge videre på de planlagte aktivitetene til Feiring Bruk. Siden han begynte som daglig leder for Feiring Asfalt i 2017, har han skapt et sammensveiset lag, og i tillegg satt Feiring Asfalt på kartet som en viktig aktør i bygg og anleggsbransjen, sier hun.