Arne Beek er ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak. Foto: Asplan Viak / Mats Hjelmeland
Arne Beek er ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak. Foto: Asplan Viak / Mats Hjelmeland

Han er ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak

Arne Beek (49) er ansatt som ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak. Beek startet i stillingen 2. januar i år.

Arne Beek er blitt en del av Asplan Viaks toppledergruppe etter at han på nyåret startet i stillingen som organisasjonsdirektør for selskapet. Beek kommer fra ledergruppen i KPMG hvor han var ansvarlig for tjenesteområdet People & Change og har tidligere hatt ulike HR-lederroller i DNB, samt vært konsulent i AFF, skriver Asplan Viak i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Arne med på laget. Han er en sterk fagperson med kjernekompetanse innen virksomhetsutvikling og organisasjonsledelse, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad i meldingen.

Beek er utdannet Cand. Polit. fra Universitetet i Bergen og MBA fra Norges Handelshøyskole. Han startet hos Asplan Viak på nyåret.

– Jeg har valgt Asplan Viak fordi det er en spennende virksomhet i en spennende bransje i en spennende tid, og ikke minst med bakgrunn i selskapets uttalte og tydelige posisjon innen samfunnsutvikling og bærekraft. Asplan Viak har allerede bekreftet inntrykket av å være en svært kompetent virksomhet med høye ambisjoner. Det at vi er en stiftelse er også viktig, sier Arne Beek.

Stillingen som organisasjonsdirektør er nyopprettet.