Kjetil Krutnes kommer fra Oslo Areal. Nå skal han sette sitt preg på Fjordbyen som markeds- og eiendomsdirektør i Hav Eiendom. Foto: Ilja C. Hendel
Kjetil Krutnes kommer fra Oslo Areal. Nå skal han sette sitt preg på Fjordbyen som markeds- og eiendomsdirektør i Hav Eiendom. Foto: Ilja C. Hendel

Han blir ny direktør i Hav Eiendom

Kjetil Krutnes blir markeds- og eiendomsdirektør i Hav Eiendom.

Krutnes kommer fra stillingen som direktør for spesialprosjekter i Oslo Areal. Der har han vært en del av ledergruppen de siste 13 årene, og hatt en rekke forskjellige roller i organisasjonen. Krutnes har også jobbet i Entra, IT-Fornebu, NCC og Statsbygg.

– Hav Eiendom er den ledende aktøren i fjordby-utviklingen i Oslo, har en unik portefølje og et viktig samfunnsoppdrag. Jeg gleder meg skikkelig til å begynne, sier Kjetil Krutnes i en pressemelding.

Hav Eiendom planlegger flere omfattende prosjekter i hovedstaden. I løpet av noen år starter byggingen av delbydelen Grønliakaia, der det skal legges til rette for 3.000 arbeidsplasser, 1.500 boliger og et omfattende nærings- og kulturtilbud for hele Oslo.

Fiskebrygga, en stor tomt på Bjørvikas vestside, er også på gang. Der vil det komme et kontorbygg på 6-8 etasjer med butikker, restauranter og andre publikumsrettede tilbud på bakkeplan.

– Det blir spennende å få være med på, og sette mitt preg på, utviklingen av Oslos gamle havneområder og utvikle byen på en bærekraftig måte for alle som skal bruke byen, sier Krutnes om oppgaven som venter.

Administrerende direktør i Hav Eiendom, Kjell Kalland, er veldig fornøyd med nyansettelsen.

– Kjetil Krutnes er en veldig erfaren fagperson, som vi er svært glade for å få inn i organisasjonen, sier Kalland i en kommentar.