Hallgruppen vil satse i vest.

Hallgruppen styrker satsingen i Bergen

Hallgruppen styrker teamet i Bergen og henter inn Reidar Berg.

Reidar Berg skal lede Hallgruppens satsing i Bergen.

Hallgruppen har store ambisjoner på Vestlandet, og henter inn Reidar Berg, med nesten 30 års erfaring fra plasthallbransjen, til kontoret i Bergen.

Fra tidligere har den hurtigvoksende plasthallprodusenten Hallgruppen kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm, Göteborg, København, Baltikum og Stockholm. Nå fortsetter veksten med åpningen av nytt kontor i Bergen.

- Selskapets mange spennende produkter, kombinert med at de er innovative på produktutviklingssiden, er faktorer som gjør at jeg gleder meg til å bygge opp Hallgruppen i Bergen, sier Reidar Berg i en pressemelding. Han er allerede er på plass og i full gang på Hallgruppens kontor.

Berg har 28 års erfaring fra bransjen og skal dekke hele Hallgruppens produktspekter på Vestlandet.

- Vi gleder oss over å ha fått Reidar Berg med på laget. Vi er opptatt av å tilby kundene våre de beste produktene, og da trenger vi de beste folkene, sier administrerende direktør Lars Dalgaard i Hallgruppen.

Hallgruppens satsing på Vestlandet er et naturlig steg videre i selskapets vekststrategi.

Hallgruppen har med rekordfart fått fotfeste og en solid posisjon i markedet. De har mange tunge kundenavn i porteføljen slik som Avinor, Volvo, NCC, Skanska og Veidekke. I tillegg til plasthaller, leverer også selskapet byggeplasstelt, stålbygg og hangarer.

Selv om Hallgruppen leverer haller over hele verden foregår store deler av ingeniørarbeidet på Frogner utenfor Oslo.

- Det er viktig for oss å være tett på kundene. Derfor gir det absolutt mening å åpne nytt kontor i Bergen, der det er mange spennende oppdrag i ulike bransjer som bare venter på oss, sier Dalgaard.

Selskapet leverte nylig mer enn 80.000 kvadratmeter telt til den store Nato-øvelsen «Trident Juncture». Selskapet har også en omfattende avtale med FN-systemet, som blant annet innebærer at Hallgruppen skal kunne levere 10.000 kvadratmeter telt i løpet av 24 timer hvor som helst i verden ved humanitære kriser.

Hallgruppens satsing på Vestlandet er et naturlig steg videre i selskapets vekststrategi, ifølge administrerende direktør Lars Dalgaard. Foto: Espen Solli