Stian Korneliussen

GVA CRE Norway henter erfaren utleiemegler

 Stian Korneliussen går til GVA CRE Norway. 

 – Vi ser frem til å få Stian Korneliussen med på laget. Han har lang fartstid i næringseiendomsmarkedet og har et stort nettverk. Vi er veldig glade for å få en så erfaren medarbeider til oss, sier leder for utleieavdelingen Jørgen Jynge i Commercial Real Estate Norway (GVA CRE Norway).

Korneliussen er utdannet MBA og har ti års erfaring fra næringseiendomsmarkedet. Han har jobbet som markedssjef i DnB Næringseiendom og med anskaffelse og avhending av eiendom i Statsbygg.
– Jeg har et stort nettverk og kan mitt fag. Jeg gleder meg til å ta fatt i den nye jobben. GVA er et spennende selskap med ambisjoner, sier Korneliussen.
Næringsmegleren Foss & Co Næringsmegling endret tidligere i år navn til Commercial Real Estate Norway (GVA CRE Norway). Selskapet inngikk en tettere strategisk allianse med meglergiganten GVA Worldwide og har vekstambisjoner i markedet for næringseiendom i Norge.
– Vi har i 15 år etablert solide relasjoner til mennesker og eiendommer. Vi er i en god utvikling og har høye vekstambisjoner. Korneliussen er kunnskapsrik og har en bred og variert erfaring fra bransjen som vil bidra til å løfte oss fremover, sier Jynge.