Geir Løvnes (52) er ansatt som ny divisjonssjef i Telecom-divisjonen i Rejlers Norge AS. Foto: Reljers

Geir Løvnes ny divisjonssjef i Rejlers Telecom divisjon

Geir Løvnes (52) er ansatt som ny divisjonssjef i Telecom-divisjonen i Rejlers Norge AS. Løvnes kommer fra stillingen som direktør for innovasjon og teknologi i Bymiljøetaten i Oslo kommune.


Geir Løvnes har  hatt ulike lederstillinger i blant annet Telenor, NetCom, AercMobile Communications, Network Norway og Tele2.

I 2015 tiltrådte han stillingen som direktør i Oslo Kommune.

- Geir sin bakgrunn omfatter ansvar for utvikling av telecom tjenester og IT støttesystemer, samt landsdekkende radionettutbygginger. Han har hatt fullt ansvar for driften av de samme telecomsystemene og –radionettene. Han etablerte utbyggingsorganisasjonen for basestasjoner i Tele2 som prosjekt og bygget ut 1000 nye basestasjoner per år. Han har også hatt ansvaret for kriseledelse ved alvorlige tjenesteutfall. Alt i alt har Geir en bred og god erfaring som vil komme Rejlers til gode, sier Morten Thorkildsen, administrerende direktør i Rejlers i en pressemelding.
Løvnes, som er utdannet sivilingeniør i teleteknikk fra NTNU og Master of Management fra BI, starter i jobben 2. desember.