Harald Kristoffer Hanssen.
Harald Kristoffer Hanssen.

Går fra SWECO til ny jobb i COWI

Harald Kristoffer Hanssen er ansatt som ny prosjektdirektør i COWI. Han kommer fra tilsvarende stilling i SWECO og vil gå inn i divisjon Bygninger.

Hanssen har over 30 års erfaring og har jobbet i selskaper som SWECO, Rambøll og AF-gruppen.

Han har lang erfaring innen bygninger, og har i tillegg jobbet med infrastrukturprosjekter som InterCity Dovrebanen, E6 Arnkvern – Moelv, E39 Mandal – Lyngdal samt ombygging av Narvik stasjon og Økerns.

– Jeg er veldig glad for å få Harald til lederteamet i divisjon Bygninger. Han har en solid kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, og det er tydelig for meg at han virkelig brenner for å utvikle prosjektledelse, gjennomføringsmodeller og medarbeidere. Alt dette basert på, og i samarbeid med, våre kunder og markedet, sier Birgit Farstad Larsen, divisjonsdirektør for avdeling Bygninger i COWI i en pressemelding.

Hanssen tiltrådte stillingen 3. januar.

– Sammen med de ansatte blir det min oppgave å innarbeide vår visjon og våre verdier i gjennomføringen av våre prosjekter. Jeg vil også legge til rette for å videreutvikle talentene, fremsnakke dem når anledningen byr seg, og åpne opp for dem som ønsker en karriere hos oss, han i pressemeldingen.

Hanssen sier den nye stillingen var umulig å takke nei til.

– COWI har verdier og løfteevne som bidrar til å skape et bedre samfunn, og når en får muligheten til å reise sammen med alle de fantastiske medarbeiderne, gir det meg voldsom energi. Folk i bransjen kjenner meg som en som er åpen for nye innspill og med et blikk for muligheter, sier han.