Trond Mjølkarli. Foto: A Bygg Entreprenør

Trond Mjølkarli. Foto: A Bygg Entreprenør

Går fra AF Gruppen til A Bygg

A Bygg Entreprenør styrker sitt prosjektlederteam med Trond Mjølkarli fra AF Gruppen.

Selskapet påpeker at de opplever en betydelig økning i etterspørselen, særlig innenfor næringsbygg, og har nå hentet prosjektlederen Trond Mjølkarli fra AF Gruppen.

Morten Raugstad, administrerende direktør i A Bygg, er godt fornøyd med rekrutteringen.

– Trond har med seg over 20 års erfaring fra entreprenørbransjen. Han har gjennomført flere prosjekter, møtt på flere utfordringer og funnet flere løsninger enn en 30- eller 40-åring har rukket. Kandidater av dette kaliberet er vanligvis vanskelig å rekruttere, de sitter i gode posisjoner med lukrative avtaler og få grunner til å flytte på seg. Så når de først gjør det, er det fordi de har funnet noe de virkelig vil ha, sier Raugstad i en pressemelding.

Mjølkarli påpeker at det var selskapskulturen som gjorde utslaget.

– A Bygg er et seriøst selskap med en sterk og god kultur. De styrer prosjektene på en profesjonell måte, har en tydelig etablert metodikk for prosjektstyring. Jo bedre kjent jeg har blitt med A Bygg, desto tydeligere har jeg sett at dette er et riktig neste steg for meg, sier han i meldingen.

 – Trond sitt valg viser at vi er et attraktivt miljø også for de mest erfarne. At vi med vår størrelse kan tilby en annen type miljø, en annen kultur, og et annet faglig fokus enn de større entreprenørene, legger Raugstad til.