Foto: FordFoto: FordFoto: FordFoto: FordFoto: Ford

Ford avduket ny Transit Custom

Ford lanserte denne uken den nye utgaven av varebilen Transit Custom.

Det skriver Ford Motor Norge i en pressemelding.

http://ford-no.mynewsdesk.com/pressreleases/ford-avduket-i-dag-nye-ford-transit-custom-og-avsloerte-baade-et-toeffere-design-og-helt-nytt-interioer-2063096

Under panseret sitter en toliters motor, Ford EcoBlue. Den leveres med 105 HK, 130 HK og 170 HK, og har, ifølge pressemeldingen, 13 prosent lavere drivstofforbruk enn forrige generasjon av tilsvarende motor.

I tillegg lanseres den nyutviklede 105 HK ECOnetic-utgaven som bruker 0,57 liter på en mil og har et CO2-utslipp på 148 gram per kilometer.

Nye Transit Custom tilbyr også blindsoneinformasjonssystem med varsling av kryssende trafikk når man rygger. Bilen blir også tilgjengelig med sekstrinns automatgirkasse i kombinasjon med 130 HK og 170 HK motor.

Transit Custom kommer også i en såkalt sportsutgave med 2.0-liters EcoBluemotor med 170 HK, signaturstriper, egne eksteriørdetaljer og seter med delskinn.

Bilen leveres i to forskjellige lengder og to forskjellige takhøyder.

I 2019 kommer Ford Transit Custom dessuten som ladbar hybrid. Den er allerede en del av et større prøveprosjekt hos flere store flåtekunder i London, som for eksempel London by, og Metropolitian Police.