Mange tapetnyheter i høst

Borge lanserer denne høsten 12 nye tapetkolleksjoner. Ni av dem går under temaet "Høstfest".

Catwalk
Catwalk er en ny kolleksjon med fibertapeter fra Khrôma hvor kvalitet og detaljer er stikkord. Alle design og farger er nøye gjennomtenkt og satt sammen med skarp presisjon. Fantastiske blomstermønstre bærer denne kolleksjonen og tre av fargeskalaene har navn som “chrushed strawberry”, “white shadow” og “black caviar”. Helt herlig og fullt mulig å bruke på en catwalk eller som Khrôma uttrykker det: “When wallpaper becomes fashion...”.

Sonata
Sonata fra Khrôma er en flott klassisk kolleksjon med fibertapeter. Her er det tydelige ornamentmønstre og striper som passer utmerket i et moderne hjem. Fargene er vel sammensatt og har nyanser som lebestiftrød, kobber og syrin/lilla, det er i tillegg veldig gode innslag av sort og beige.Ønsker du noe klassisk, men som tydeliggjør at det skal være moderne så bør du ikke gå lenger enn til Sonata for å finne din nye vegg.

Simply Stripes
Smale striper, brede striper, noen striper er uten kontroll og noen design er ikke striper i det hele tatt... Strictly Stripes er en fibertapetkolleksjon som har en fantastisk overflate og fargene er lekre! Kolleksjonen skaper vegger som oser av luksus og som du definitivt ikke klarer å la være å ta på!

Style Statement
Style Statement er en kolleksjon med vinyltapeter hvor store blomstermønstre er i fokus. De fleste med matt/blank effekt som gjør at mønstrene kommer enda bedre frem. Her bør mønstertapet benyttes på så mange vegger som man våger og så velges en av de mange ensfargede på gjenværende. Fargene i kolleksjonen er basert rundt grått, beige og krem og uttrykket i rommet oppfattes som lunt og naturlig.

Colourline
I tapetkolleksjonen Colourline er det virkelig et hav av muligheter! Et stort antall ulike strukturer er satt sammen med et stort antall ulike farger som gir flotte valgmuligheter. Det er enkelte stripedesign i tillegg til de ensfargede, og kolleksjonen egner seg derfor veldig godt til rom hvor det er ønskelig med et enkelt uttrykk og slitesterke vegger - tapetene er av vinyl som gjør at de tåler mye og kan vaskes.

Jewel
Jewel er en vinyltapetkolleksjon med fiberbakside. Overflaten er strukturert og fargene går i gode farger som beige, brunt, sort og grått. Her er det en blanding av store blomstermønstre og en rekke ensfargede design. Dersom du ønsker slitesterk tapet med et klassisk, men allikevel et tidsriktig uttrykk, så er Jewel et helt riktig valg.

Eco Respect II
Eco Respect II er tapet for deg som ikke er redd for å vise et stilsikkert rom som er preget av grafiske mønstre. Dette er en god fibertapet hvor fokus er på de tøffe, maskuline og moderne mønstrene. Fargene er imidlertid duse og på den måten blir kolleksjonen helt riktig. Det grafiske viser noe vågalt, men som samtidig tones ned i fargevalget, mulighetene er dine.

Eco Metallic
Ensfarget tapet er ikke lenger som det har vært! Tapetene i nye Eco Metallic har en skimrende og reflekterende overflate som lett fanges opp av lyset. Metallic-tapetene er perfekte å matche med mønstret tapet eller med hverandre. Totalt er det 32 farger i denne kolleksjoner som strekker seg fra det duse i beige til lilla og knall orange!

Elements
Røft og rustikt er stikkord for Elements vinyltapet. Her er det ulike flotte varianter av mønstre med treplanker og betongvegger, og fargenyansene i beige, grått og brunt fremhever det virkelighetsnære uttrykket. Ett artig mønster er det i tillegg verdt å nevne; sammensatt tekst fra en engelsk avis. En tøff kolleksjon for tøffe hjem!