Fire nye Villmark-modeller fra Saltdalshytta

Saltdalshytta har i lengre tid arbeidet med å utvikle en ny stilart med villmarkspanel, og nå presenteres de første modellene!

 

Konsept når det utvikles en såkalt "stilart", er å lage et grunndesign som også innbefatter regler om hvordan designet anvendes i ulike sammenhenger. Dette gjelder både de rent tekniske løsningene, og ikke minst det visuelle inntrykket. De aller fleste kundene tilpasser hyttene til egne behov, og det er viktig at utseendet blir optimalt uansett hvilken fasong bygget til slutt får.

Målet med den nye Villmark-serie har vært å lage hytter med et robust og "vilt" uttrykk. At hyttene har ekte villmarkspanel er en selvfølge. Alle hytter bygges av ferdige veggmoduler, og på Villmark har man gjort elementskjøtene diskrete og enkle, for ikke å ta fokuset bort fra panelet. Det benyttes solide vinduer med gjennomgående sprosser, og man kan velge ulike vindusvarianter for å gjøre hytta mer moderne - eller mer tradisjonell. Lengden på takutstikket er økt for å gi hytta et røffere preg. Vegghøyden er også litt.


http://www.saltdalshytta.no/index2.html