Espen Allum.

Espen Allum ny salgssjef i NCC Steinmaterialer

Fra 1. september er Espen Allum i gang som ny salgssjef i NCC Steinmaterialer.

Ifølge en pressemeldig fra NCC har den nye salgssjefen tidligere jobbet for Unicon som salgssjef, med salgsansvar i prosjekter til flere store entreprenører i Norge. Allum har også fagbrev som tømrer, og har tidligere i karrieren jobbet for NCC Construction - nå NCC Infrastructure.

- Det betyr mye for oss at Espen har blitt med på laget. Hans kjennskap til bygg- og anleggsbransjen vil være et viktig kort for oss. Steinbransjen har mange potensielle kunder, og det er en klar fordel for oss å ha forsterket kompetanse på bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker han velkommen til oss, sier direktør i NCC Steinmaterialer, Frode Jørgensen.

Allum vil jobbe med fokus på salg i Norge, og Øystein Nordtorp fortsetter med hovedfokus på eksport. NCC Steinmaterialer har mange interessante produkter, blant annet NCC Maskinsand.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten jeg har fått i NCC Steinmaterialer. Det er et spennende marked, og NCC Steinmaterialer har en sterk posisjon i markedet. Med erfaringen fra betongsiden, er det veldig spennende å begi seg ut på tilslagsiden, og da spesielt med tanke på NCC Maskinsand, sier Espen Allum.