Daglig leder Øystein Bækkelien (t.v) og ny regionsjef Espen Aune. Foto: Betong Øst
Daglig leder Øystein Bækkelien (t.v) og ny regionsjef Espen Aune. Foto: Betong Øst

Er ansatt som regionsjef i Betong Øst region Trøndelag

Betong Øst har har ansatt Espen Aune som regionsjef i Trøndelag. Han tiltrer stillingen 1. juni.

– Espen har vært en av flere hovedbidragsytere til at vi har posisjonert oss i Trøndelag, og med hans kontaktnettverk, arbeidskapasitet og kunnskap, er vi sikre på at han vil fortsette å lede oss i riktig retning. Espen kommer fra rollen som distriktsleder. Han har siden etableringen i Trøndelag hatt ansvar for marked og drift, og vi vet derfor at han er rett mann for jobben. Vi er stolte over at vi klarer å få til et solid lederbytte med intern rekrutering, sier Øystein Bækkelien, daglig leder i Betong Øst, i en pressemelding. Bækkelien har fungert som regionsjef i Trøndelag. Han gir nå rollen som regionsjef videre til Aune.

– Jeg har hatt gleden av å holde i region Trøndelag helt siden etableringen, men nå gir jeg, i all ydmykhet, stafettpinnen for Trøndelag videre. Sammen med teknolog og produksjonsleder Svein Nisja og øvrige kollegaer i regionen vil Espen styre skuta med stø hånd. Vi er sikre på at det vi har opplevd kun er starten på en fantastisk reise, sier Bækkelien.

Betong Øst hadde en omsetning på 980 millioner kroner i 2022.

– Denne utnevnelsen viser hvor viktig lokal ledelse er for oss, og vi vil fortsette å gjøre nødvendige grep i organisasjonen for å opprettholde god kundebehandling og oppfølging. Vi er svært takknemlige for Espens engasjement og innsats i organisasjonen vår, og ser frem til å se ham fortsette å lede oss videre, sier Bækkelien.