Marion Engesvold. Foto: Melisa Fajkovic
Marion Engesvold. Foto: Melisa Fajkovic

Engesvold ny direktør for Rambøll Vann Norge

– Turid P. Ødegaard har etter eget ønske besluttet å tre til siden som direktør for Vann Norge i Rambøll. Marion Engesvold går inn i stillingen.

– Engesvold har allerede tatt over som ny direktør fra 20. februar, og kommer fra stillingen som divisjonsleder for Geo i Transport i Rambøll, skriver selskapet i en melding til Byggeindustrien.

Engesvold har vært i Rambøll siden 2008, først som rådgiver, teamleder og avdelingsleder i Vann Trondheim.

– Jeg er stolt og glad for å få denne muligheten, men måtte gå noen runder med meg selv da jeg fikk tilbudet. Det føles vemodig å allerede nå skulle slippe fra meg oppgavene og kollegene i Geo. Vi har begynt på et stykke arbeid som har gitt meg en sterk motivasjon og energi i hverdagen. Jeg vil savne dette utviklingsarbeidet, men likevel aller mest, kollegaene jeg har jobbet med. Jeg har lært mye som jeg skal ta med meg videre. Når denne sjansen dukket opp, måtte jeg gripe den. Jeg ser jeg veldig fram til å få være leder innenfor fagområdet mitt, og samtidig få lov til å være med å utvikle Vann videre sammen med mange kollegaer jeg kjenner godt fra før, sier Engesvold i meldigen.

Turid Ødeggard blir værende i Rambøll, blant annet vil hun være en støtte i videreutviklingen av Rambølls vann- og avløpsvirksomhet, og bidra til å styrke relasjonene til industrisegmentet.