Emelie Tornberg er ansatt som utvikler i Selvaag Eiendom.

Emelie Tornberg går til Selvaag Eiendom

Emelie Tornberg er ansatt som utvikler i Selvaag Eiendom.

Det skriver Selvaag Eiendom i en pressemelding fredag.

Selvaag Eiendom planlegger, ifølge pressemeldingen, å øke eiendomsporteføljen, både gjennom kjøp av nye eiendommer, men også gjennom flere utviklingsprosjekter og optimalisering av eksisterende eiendommer i porteføljen. Som en del av denne satsningen ansetter de Emelie Tornberg som utvikler med ansvar for strategi tilknyttet plan og arkitektur.

– Når vi nå skal styrke oss ytterligere innen utvikling er det naturlig for oss å innhente spisskompetanse. Emelie har bred erfaring innen arkitektur, strategi og prosess, plan, stedsutvikling og konseptarbeid. Hennes kompetanse vil på alle måter gjøre oss sterkere når vi nå rigger oss for flere utviklingsprosjekter, optimalisering og rehabiliteringer, sier Magnus Skallerud, utviklingsdirektør i Selvaag Eiendom.

Emelie Tornberg kommer fra stillingen faglig leder og partner i NSW arkitektur. Hun har tidligere vært ansatt i Narud Stokke Wiig, fra 2006 til 2013 og i Haptic Architects i London og Oslo, fra 2013 til 2017. Hun har en mastergrad i arkitektur fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, og har også studert ved The Royal Academy of Fine Arts i København og LTH-fakultet for ingeniørkunst i Sverige.

Tornberg tiltrer stillingen som utvikler med ansvar for strategi innen plan og arkitektur i Selvaag Eiendom i august 2019, heter det i pressemeldingen.

– Selvaag Eiendom er nå rigget for ytterligere satsning på utvikling, og vi er svært fornøyde med å få en ressurs som Emelie med på laget. Dette styrker vår kompetanse og vi er nå klare for flere og nye spennende prosjekter, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i meldingen.