ElementPartner starter opp igjen produksjonen i de gamle lokalene til Opplandske Betongindustri på Dokka. Arkivfoto: Ådne Homleid

ElementPartner starter opp igjen produksjonen i de gamle lokalene til Opplandske Betongindustri på Dokka. Arkivfoto: Ådne Homleid

ElementPartner overtar konkursboet etter Opplandske Betong

ElementPartner AS på Åndalsnes utvider virksomheten, og starter opp igjen produksjonen i de gamle lokalene til Opplandske Betongindustri AS på Dokka.

Det kommer frem i en pressemelding fra ElementPartner.

– Dokka har lang historie innen prefab- og betongindustri og når det åpnet seg en mulighet for å beholde arbeidsplasser i lokalområdet på Dokka, samtidig som vi ekspanderer vår satsing mot Østlandsområdet, grep vi den. Avdelingen vil i første omgang gi cirka 20 arbeidsplasser, bestående av arbeidskraft fra den tidligere virksomheten der, skriver selskapet i meldingen.

Elementpartner vil nå bestå av to produksjonsenheter.

– Vi er takknemlige for tilliten kundene har vist oss i det vi gjenopptar aktiviteten på flere av prosjektene som tidligere var kontrahert hos Opplandske Betongindustri AS. Produksjonen kommer raskt i gang da det har vært gjort et godt stykke arbeid mellom tidligere ledelse, Sparebank1 Østlandet og oss, skriver selskapet videre.

– Det er viktig for oss å bygge arbeidsplasser og kunne opprettholde det gode og faglige miljøet som har etablert seg på Dokka, si daglig leder for ElementPartner, Arild Hartviksen.

EIementPartner holder til på Åndalsnes med cirka 80 ansatte, fordelt på produksjon og kontor.