Crossfit-utøver Kristin Holte er en av verdens best trente kvinner, og 16. juni kan bygg- og anleggsbransjen teste musklene med henne i en stor treningsøkt hos Cramo. Foto: CramoKristin Holte og Thomas Astrup, salgs- og markedsdirektør i Cramo. Foto: Cramo

Cramo utfordrer bransjen til styrkeprøve

Cramo inviterer Oslos bygg- og anleggsarbeidere til treningskonkurranse i maskinparken.

Det srkiver Cramo i en pressemelding torsdag.

16. juni bygges Cramos maskinpark på Alnabru om til treningspark. Sammen med en av verdens best trente kvinner inviterer Cramo til lagkonkurranse der gravemaskiner og lifter erstatter tradisjonelle treningsapparater.

– Det er viktig å holde seg i form selv om man jobber hardt og løfter tungt på jobb. Nå gir vi bransjefolket mulighet til å leie gratis plass på Norges råeste treningsøkt. Dette blir en helt unik opplevelse på vår felles hjemmebane, sier Thomas Astrup, salgs- og markedsdirektør i Cramo.

Med seg på laget har Cramo fått med crossfit-utøver Kristin Holte. Hun er en av verdens best trente kvinner, og kvalifiserte seg nettopp til VM i crossfit for femte gang.

– Sammen planlegger vi en morsom dag med øvelser mange kjenner og utstyr man vanligvis finner på byggeplassen. Kristin har mange kule ideer, og planlegger øvelser som passer for alle. Her får deltakerne blant annet teste formen i tauklatring og en alternativ form for basket, forteller Astrup.

Lag på fire kan meldes på i konkurransen, heter det i meldingen fra Cramo.

– Dette er en gyllen anledning til vennskapelig duell med konkurrenter eller kolleger. Vi håper at mange melder seg på, for dette blir gøy. Økten er helt gratis og det vanker premier til både lag og enkeltutøvere, avslutter Astrup.

Lesmer om påmelding til konkurransen her.