Nytt Byggmax-byggevarehus skal nå etableres på Langrønningen i Bamble. Foto: ByggmaxEspen Nicolaisen, regionssjef for Byggmax i sør-øst. Foto: ByggmaxNorgessjef Niklas Hamberg i Byggmax. Foto: ByggmaxIllustrasjonsfoto: Byggmax

Byggmax åpner byggevarehus i Bamble

Den svenske byggevarekjeden Byggmax etablerer nytt varehus med kaldhall på Langrønningen i Bamble. Planlagt åpning er vinteren 2022/23.

Det skriver Byggmax i en pressemelding onsdag.

Det nye varehuset med kaldhall blir 2.500 kvadratmeter stort. Totalt er tomten 6.550 kvadratmeter.

– Vi er veldig glade for at vi kommer til Langrønningen. Beliggenheten er helt perfekt for oss, midt mellom Oslo og Kristiansand. Vi er klare for å oppfylle byggedrømmer for fastboende og hyttefolk i Vestfold og Telemark og på Sørlandet, sier regionssjef Espen Nicolaisen i Byggmax.

– Nordmenn elsker å pusse opp og å fikse hjemme, så det er gøy å satse i Norge. Vi har blant annet hatt stor suksess med varehuset og regionssenteret som vi åpnet i Porsgrunn tidligere i år. Da flyttet vi hele kundeserviceavdelingen vår dit. Grenlandsområdet har stort potensial, og vi gleder oss til å få enda sterkere fotfeste her, supplerer Niklas Hamberg, som er norgessjef i den svenske byggevarekjeden.