Bygger'n skal bygge ut i Oppdal. Illustrasjon: Bygger'n

Byggevarekjeden satser i krisetid - bygger ut med 2.400 kvadratmeter på Oppdal

Våren 2021 skal en utvidet Bygger’n-butikk i Oppdal stå klar.

- Vi planlegger en betydelig oppgradering og utvidelse av Bygger´n Oppdal. Lagerkapasiteten økes i stor grad og det vil bli etablert en gjennomkjøringsgate. Her kan kunder laste varene sine under tak i tørre og lyse omgivelser, sier konsernadvokat i E. A Smith, Bjørn Arve Haugen i en pressemelding.

Utendørsarealet vil utvides med nye lagringssystemer, belysning og gode kjøreområder for både leveranser og kunder.

Eksisterende bygg beholdes, med unntak av to mindre lagerrom.

Totalt vil bygningsmassen etter endt utbygging utgjøre cirka 2.400 kvadratmeter. Butikken utgjør cirka 420 kvadratmeter, mens langer utgjør 1.700 kvadratmeter. De øvrige arealene er sosiale og tekniske rom.

Det var i desember i fjor at E. A. Smith AS kjøpte eiendommen i Oppdal, med tanke på utvidelse av byggevarehuset. Byggingen vil foregå etappevis, og alt skal stå klart våren 2021.

- Bygger´n ønsker å bidra til å holde hjulene i gang i den krevende situasjonen Norge og regionen vår befinner oss i. Et av våre tiltak er å igangsette investeringer på våre egeneide eiendommer. Etter 150 år i drift tenker vi i et langt perspektiv, og håper markedet responderer positivt på at vi styrker oss nå, sier konsernadvokaten.