Daglig leder Kristian Rønneberg i SR Entreprenør (til venstre) og Raymond Tørressen i BRG Entreprenør fra da BRG gikk inn på eiersiden i SR Entreprenør i 2018. Foto: BRG

BRG øker eierandelen i SR Entreprenør

BRG styrker satsingen i Rogaland, og øker eierandelen i SR Entreprenør til 50 prosent.

Det skriver BRG i en pressemelding torsdag.

BRG gikk i slutten av 2018 inn på eiersiden i den Rogaland-baserte entreprenøren SR Entreprenør AS..Samarbeidet har, ifølge pressemeldingen fra BRG, fungert bra, og SR Entreprenør skal ha utviklet seg enda bedre enn BRGs forventninger.

Som følge av den positive utviklingen har BRG nå økt sin eierandel i SR Entreprenør til 50 prosent, og vil dermed styrke sin tilstedeværelse i Rogaland.

– Det har vært en utrolig kjekk reise hittil, og vi er imponert over utviklingen til SR Entreprenør, som nå er over 50 ansatte og omsatte for over 200 millioner kroner i 2020, med et bra resultat. Vi ser at vi sammen kan utvikle selskapet videre, og det er derfor naturlig at BRG nå posisjonerer seg enda mer i SR Entreprenør slik at vi kan bli enda mer attraktive på de kommende større jobbene i Rogalandsmarkedet, sier regionleder Raymond Tørressen i BRG Entreprenør i pressemeldingen.

– Dette er en stor tillitserklæring fra BRG på den jobben vi sammen har gjort de siste årene, kommenterer Kristian Rønneberg, daglig leder og medeier i SR Entreprenør.

Nylig ble SR Entreprenør tildelt byggingen av Teknikken Barnehage for Stavanger Kommune med en entreprisesum på omtrent 76 millioner kroner før merverdiavgift.