Foto: Firesafe

Brannsikrer verdens største pepperkakeby

Firesafe kan vise til både små og store brannsikringsoppdrag i andre halvdel av 2014.

Det skriver Firesafe i en pressemelding torsdag.

I august landet brannsikringsselskapet Firesafe en kontrakt til 15 millioner kroner på Gardemoen. Nå brannsikrer selskapets rådgivningsavdeling den verdenskjente pepperkakebyen i Bergen.

Det nylig nedstengte Sentralbadet i Bergen ble i forrige uke forvandlet til verdens største pepperkakeby. Åpningen av pepperkakebyen skjedde på lørdag, og attraksjonen er ventet å trekke mer enn over 100.000 besøkende, skriver Firesafe.

Ståle Eilertsen i Firesafe. Foto: Firesafe

– For oss er dette et lite oppdrag, men kanskje et av de aller hyggeligste. Det er en ærefull jobb å få lov til å brannsikre julesjela til Bergen, forteller senior brannteknisk rådgiver for Firesafe i Bergen, Ståle Eilertsen.

Ledelsen i Firesafe mener oppdraget med pepperkakebyen er et hyggelig tilskudd i kundeporteføljen.

– Vi er stolte over å brannsikre et så betydningsfullt kulturarrangement som pepperkakebyen i Bergen, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe. Han uttaler i pressemeldingen at alle prosjekter er like betydningsfulle for selskapet.

– I omfang er Pepperkakebyen langt mindre enn Oslo Lufthavn, men ikke noe mindre viktig. I denne bransjen tar vi små og store oppdrag like alvorlig. Alle oppdrag blir gitt samme faglige tilnærming, sier Firesafe-sjefen.