Geir Opdahl og Morten Lie. Foto: Hokksund Betong
Geir Opdahl og Morten Lie. Foto: Hokksund Betong

Blir ny daglig leder i Hokksund Betong

Geir Opdahl tok over som ny daglig leder i Hokksund Betong 1. mars.

Han har hatt stillingen som administrasjonsleder i selskapet siden september i fjor, og overtar nå for Morten Andrè Lie som har ledet selskapet siden 1995. Lie går over i stilingen som faglig leder i Hokksund Betong, skriver selskapet i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for at Geir takket ja til jobben. Han har svært gode lederegenskaper og representerer viktig kompetanse og god forståelse for hva som skal til for å lede selskapet videre. Vår største styrke som selskap er de ansatte. Det har vært, og skal fortsatt være fundamentet i hvordan vi bygger bedriften vår videre. Jeg er overbevist om at Geir er rett person som ny daglig leder, sier Lie i meldingen.

Hokksund Betong har betongfabrikker i Hokksund og Drammen, samt fabrikk i Vestfold gjennom søsterselskapet Vestfold Betong. Hokksund Betong og Vestfold Betong eies 50 prosent av Morten Lie Holding og 50 prosent av SCHWENK Norge.

Påtroppende daglig leder, Geir Opdahl, er klar på at Morten Andrè Lie skal være med fullt videre.

- Morten vil fortsatt spille en nøkkelrolle i selskapet og være en del av ledergruppa. Som faglig leder vil han være enda tettere på inn mot produksjonen, og ikke minst på oppfølging av kunder og prosjekter. Jeg er veldig glad for at Morten og jeg skal samarbeide tett videre. For egen del har jeg stor tro på selskapet og de mulighetene som ligger foran oss. Det er ingen tvil om at vi går spennende tider i møte både med tanke på markedsutsikter og den utviklingen vi er i innenfor bærekraft og digitalisering, sier Opdahl i samme melding.