Jon Harald Kristiansen. Foto: Betonmast

Jon Harald Kristiansen. Foto: Betonmast

Blir ny daglig leder i Betonmast Boligbygg

Jon Harald Kristiansen blir ny daglig leder i Betonmast Boligbygg.

Han erstatter Øyvind Kristoffer By, som går til ny jobb i Selvaag Bolig, skriver Betonmast i en pressemelding.

Kristiansen kommer fra stillingen som utviklingssjef i Betonmast Boligbygg, en rolle han har hatt det siste året. Han har lang fartstid i Betonmast, grunnla Betonmast Østfold i 2008 og ledet selskapet frem til 2019.

– Jon Harald er en av våre mest erfarne og dyktige medarbeidere og en sentral kulturbærer i Betonmast. Han er flink med mennesker og har en sterk drive og et genuint engasjement for Betonmast. Jon Harald vet hva som skal til for å bygge suksessrike entreprenørvirksomheter, så vi er veldig glade for at han takket ja til å ta på seg rollen som daglig leder i Betonmast Boligbygg, sier konsernsjef Jørgen Evensen i meldingen.

– Betonmast Boligbygg består av svært mange dyktige medarbeidere, og jeg ser et stort potensial i organisasjonen. Vi har vært gjennom et par tøffe år preget av pandemi og krevende prosjekter som vi tok på oss basert på feil forutsetninger. Det jobbes imidlertid veldig godt i organisasjonen og målet er klart; vi skal gjenopprette lønnsomheten samtidig som vi skal forsterke vår posisjon som den foretrukne boligbyggeren i vårt marked, sier Jon Harald Kristiansen.

Kristiansen overtar som daglig leder med virkning fra 9. februar. By gir seg etter 17 år i Betonmast.