Bjørn Ove Liavaag ny leder i SEBY

Bjørn Ove Liavaag (43) overtok som daglig leder i SEBY AS fra 1.juli 2013.

Liavaag har vært i SEBY AS siden han var ferdig utdannet sivilingeniør ved NTNU i 1997, og kommer fra stillingen som prosjektleder.

- Jeg er meget fornøyd med at Bjørn Ove Liavaag blir ny daglig leder i SEBY AS. Hans solide kompetanse og gode erfaring gjør meg trygg på at han er den rette til å føre SEBY AS videre mot nye mål og resultater, sier region- og styreleder Magnar Huse.

Per Inge Linnerud, som har vært daglig leder for SEBY AS i de siste 15 årene, fortsetter i SEBY AS og blir med i utviklingen av selskapet videre.

- Etter mange år som leder ønsker jeg andre utfordringer. Det har vært noen meget givende år, men jeg føler nå at det er riktig å gi stafettpinnen videre, sier Per Inge Linnerud.

- Per Inge Linnerud har vært svært sentral i mange år med å bygge den posisjonen SEBY AS har på Romerike. Jeg forstår imidlertid Per Inge når han nå ønsker avløsning fra rollen som daglig leder. Jeg er glad for at vi dermed kan benytte Per Inges erfaring og kunnskap til andre viktige oppgaver både i SEBY AS og i Veidekke Entreprenør AS, avslutter Huse.