Bjørn Christoffer Ottersen er ansatt som ny supply chain director i Norgips. Han tiltrådte stillingen 1. mai. Foto: Norgips

Bjørn Christoffer Ottersen ny supply chain director i Norgips

Bjørn Christoffer Ottersen er ansatt som ny supply chain director i Norgips. Han tiltrådte stillingen 1. mai.

Ottersen er utdannet innen supply chain management fra Handeshøyskolen BI. Han har jobbet i sju år for Protan i Drammen, og kommer fra stillingen som vice president operations hvor han har hatt det overordnede ansvaret for supply chain og produksjon. Han har totalt 15 års erfaring fra supply chain i ulike virksomheter, blant annet Aker Solutions.

– Bjørn er kjent for sin evne til å bygge gode relasjoner internt og eksternt, og sin inkluderende lederstil. Han kan vise til gode resultater knyttet til digitaliserings- og effektiviseringsprosesser, og vi er svært fornøyde med å ha fått Bjørn med på laget, sier administrerende direktør Hilde Herud i en pressemelding.

– I årene fremover skal vi fortsette å styrke vår posisjon innen bærekraft, og i dette arbeidet har supply chain en helt avgjørende betydning. De neste årene skal vi digitalisere logistikkprosessene ytterligere og optimalisere all inngående- og utgående transport med tanke på et best mulig miljøavtrykk. Dette krever at vi har den riktige kompetansen internt i egen organisasjon og er derfor veldig takknemlige for at Bjørn takket ja til å starte hos oss i Norgips, legger Herud til.