BetonmastHæhre inngår konsernavtale med Dalux

BetonmastHæhre har inngått konsernavtale med Dalux om bruk av systemene Dalux Field og Dalux BOX i forbindelse med digitalisering av entreprenørens byggeplasser.

Avtalen omfatter divisjon Bygg og anvendelse av Dalux til blant annet digital håndholdt avvikshåndtering, verifikasjon av egenkontroll, BIM på byggeplass, prosjekthotell, etc.

Beslutningen ble tatt etter en periode med utprøvning på BetonmastHæhre-prosjekter i hele Norge, og er en del av BetonmastHæhres kontinuerlige fokus på optimalisering av arbeidsprosesser.

Formålet med avtalen er blant annet å oppnå bedre kommunikasjonsflyt, forbedre dokumentasjonshåndtering og dermed også sporbarheten. Dette ved å øke graden av digitaliserte verktøy, 3D BIM-modeller og Augmented Reality, som hjelpemiddel i arbeidsprosessene.

  - Vi er fornøyd med å ha inngått ett samarbeid med Dalux. Vi har stor tro på at vårt valg av leverandør skal gi oss ett tidsriktig digitaliseringsverktøy i mange år fremover. Brukervennlighet og et godt samspill mellom modell og aktiviteter på byggeplass har vært noen av våre viktigste kriterier for valg av leverandør. At vi også har koblet på prosjekthotell BOX, gir oss en fordel med sømløs publisering av tegningsunderlag / BIM modell i Dalux Build, sier kvalitetssjef for divisjon Bygg i BetonmastHæhre, Svenn Erik Krøner Aanesen i en pressemelding.

I Dalux er de stolte over at enda en stor norsk entreprenør velger å anvende deres løsninger. Fire av de fem største entreprenørene i Norge bruker nå deres løsning som standardverktøy for digitalisering av byggeplassen.

- Vi er veldig fornøyd med at Dalux er valgt som den foretrukne løsningen, sier Malthe Slemming, Country Manager for Dalux i Norge.