BetonmastHæhre bygger idrettshall i Sandefjord for Vestfold fylkeskommune. F.v.: Per-Erik Skoglund og Reidar Bjørge Andersen fra Vestfold fylkeskommune.

BetonmastHæhre bygger idrettshall i Sandefjord

BetonmastHæhre Telemark har signert kontrakt med Vestfold fylkeskommune om bygging av ny idrettshall ved Sandefjord videregående skole

Kontrakten er en totalentreprise på 38,7 millioner kroner ekskl. mva.

Kontrakten omfatter prosjektering og bygging av ny idrettshall på 2 774 m2, samt riving av en mindre fløy. Det er satt tydelige miljøkrav i prosjektet. Idrettshallen skal blant annet oppføres i massivtre og får tilkobling til fjernvarmeanlegg. I tillegg skal prosjektet gjennomføres etter prinsippet for fossilfri byggeplass.

- Vi er meget fornøyd med tildelingen av denne kontrakten, spesielt med tanke på de miljøambisjonene som er satt for prosjektet, sier Per-Erik Skoglund, daglig leder i BetonmastHæhre Telemark i en pressemelding.

- Vi vant frem blant annet med vårt gode miljøprogram og lange erfaring med å bygge konstruksjoner i massivtre, legger han til.

Han forteller at kommunikasjonen med Vestfold Fylkeskommune har vært god, og  at de ser fram til å fortsette det gode samarbeidet.

- Det er også en glede for oss å kunne bidra til et godt idrettsbygg til glede for skolen og brukere og beboerne i området, avslutter Skoglund.

Prosjektering er godt i gang og byggearbeidene startet opp nå i mai. Den nye idrettshallen skal stå klart til bruk for skolens elever og byens befolkning medio januar 2019.