Camilla Aaserud. Foto: Betonmast

Betonmast får egen nysgjerrigper

Camilla Aaserud blir Betonmasts egen nysgjerrigper. Til daglig jobber hun som prosjektingeniør for Betonmast Romerike, men fra nyttår går hun inn i en deltidsstilling som konsernets utforsker av nye digitale løsninger.

– Det finnes så mange muligheter til å gjøre hverdagen for alle i Betonmast bedre. Ved rett bruk av teknologi kan vi både bedre sikkerheten på våre arbeidsplasser og få mer lønnsomme prosjekter. Det tas allerede mange spennende initiativ ute i prosjektene, og en viktig del av jobben blir å fange opp disse, vurdere, rangere og kanskje videreutvikle, for så å rulle ut de smarteste løsningene i hele konsernet. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, sier Camilla Aaserud i en pressemelding.

Aaserud vil også bruke tid på teknologiutvikling utenfor bransjen.

– Jeg følger med på ganske mye rart, påpeker hun og trekker blant annet frem podkastene Power Ladies og The Tim Ferriss Show samt konferanseserien TED Talks.

– Jeg lar meg jo fascinere av mulighetene teknologiutviklingen gir, legger hun til.

Av spennende bransjerelaterte teknologier Aaserud trekker frem er blant annet talesøk eller stemmekommando integrert i digitale verktøy for å kvalitetssikre og rapportere uønskede hendelser, digital byggevarehandel og kunstig intelligens som kalkulerer optimale utbyggingsløsninger.

– Utviklingen går fort, og mulighetene er mange, påpeker Aaserud.

Viseadministrerende direktør, Peter Sandrup i Betonmast, ledet den interne rekrutteringsprosessen. Ifølge Sandrup var det mange gode søkere, men Aaserud skilte seg ut.

– Camilla hadde klare, gode tanker rundt stillingen, og ikke minst en meget god casebesvarelse som vi bevisst hadde gjort ganske krevende. Camilla ser muligheter der andre ser begrensninger, sier Sandrup i meldingen.

– Camilla er nysgjerrig av natur på teknologi og alt den kan benyttes til. Og med ungt pågangsmot er hun akkurat det vi trenger i denne rollen, legger utviklingssjef Jon Harald Kristiansen til

Nysgjerrigper-stillingen er en deltids åremålsstilling, og Aaserud skal kombinere jobben med fortsatt deltakelse på prosjektet Fagerborg-kvartalet på Lillestrøm.