Illustrasjon: JAF Arkitektkontor

Betonmast bygger ny idrettshall på Raufoss

Betonmast har signert kontrakt med Vestre Toten kommune om bygging av ny idrettshall på Raufoss.

Prosjektet er en totalentreprise på om lag 78 millioner norske kroner før merverdiavgift, opplyser entreprenøren i en pressemelding.

- Vi er svært fornøyd med å ha fått dette prosjektet, sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet i meldingen.

- Å vinne jobber som går ut i 2022 er utrolig viktig når vi ser alle spådommer for utviklingen i vår bransje etter koronapåvirkningen. Vi leverte også en svært etterlengtet idrettshall til Vestre Toten kommune på Reinsvoll i høst, så det er ekstra moro å kunne få bygge en enda større hall til samme kunde nå, legger han til.

Prosjektet omfatter bygging av en komplett, ny idrettshall på plan 1 med tilhørende fasiliteter, inkl. blant annet aktivitetsarealer og garderober i plan U. I tillegg skal eksisterende idrettshall og garderober rehabiliteres, samt at det skal etableres en 15 meters skytebane i kjelleren under eksisterende hall. Tomten ligger på Raufoss i Vestre Toten kommune, øst for eksisterende idrettshall.

Planen er at ny hall skal tas i bruk høsten 2021, og at rehabilitering/ ombygging av eksisterende anlegg hovedsakelig skjer etter dette.