Byvy omfatter totalt 49 leiligheter fordelt over to boligbygg og et småhus. Illustrasjon: Vizwork

Byvy omfatter totalt 49 leiligheter fordelt over to boligbygg og et småhus. Illustrasjon: Vizwork

Betonmast bygger leiligheter i Trondheim

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med PWS Godhavn Utbygging om bygging av 49 leiligheter i Trondheim.

Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 128 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Prosjektet Byvy består av 49 leiligheter fordelt på tre bygg med en samlet BRA på cirka 4.800 kvadratmeter. I tillegg skal det opparbeides uteområder.

Prosjektet ligger i bydel Byåsen. Prosjektet innebærer også riving av eksisterende bygg, samt omfattende VA-arbeid før byggearbeidet starter høsten 2023.

– Vi i Betonmast Trøndelag og utbygger PWS Godhavn Utbygging har opparbeidet et tillitsforhold gjennom flere år med godt samarbeid. Blant annet har vi sammen bygget 250 leiligheter over seks byggetrinn på Reppetoppen, og tidligere prosjektet Nardoveien, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag i en pressemelding.

– Etter en god samspillsperiode der vi sammen har utviklet prosjektet her på Byvy, ser vi nå frem til en videreføring av det gode samarbeidet også i utførelsesfasen av dette prosjektet, legger Utvik til.

Etter planen starter byggingen i løpet av andre halvår 2023, med forventet ferdigstillelsen vår / sommer 2025. Igangsetting av prosjektet er betinget av tilstrekkelig forhåndssalg