Illustrasjonsfoto

Betonmast bygger leiligheter i Porsgrunn

 Betonmast har signert kontrakt på oppføring av leiligheter og næringsdel i Skomværkvartalet i Porsgrunn for Bratsberg Næring AS og Porsgrunn Bolig Byggelag AS. Kontrakten er en totalentreprise på 70 millioner kroner (eks. mva.).

Prosjektet består av bygging av 16 leiligheter, 8 hybler, 1.000 kvadratmeter næringsdel og garasjeanlegg under bakken. Leilighetene bygges over fire etasjer som 2, 3 og 4-romsleiligheter med størrelse fra 68 kvadratmeter til 131 kvadratmeter. I tillegg kommer det en felles takterrasse med utsikt over Porsgrunnelven.

- Vi er svært fornøyde med å ha fått dette oppdraget for kunder som med stor entusiasme utvikler Porsgrunn by. Leilighetene vil få en flott beliggenhet i Porsgrunn og vil være med på å definere starten på Bratsberg Brygge-område mot syd i Porsgrunn sentrum. Betonmast har festet grepet i Telemark og Grenland og vi opplever en økning i oppdragsmengden. Vi gleder oss til å gjennomføre et godt prosjekt med gode bokvaliteter, uttaler Bjørn Anker, daglig leder i Betonmast Telemark. 

 Bygging er allerede i gang, og leilighetene skal etter planen stå ferdige i juli 2018.