Illustrasjon: Sunniva N Rosenberg
Illustrasjon: Sunniva N Rosenberg

Betonmast bygger bolig for Solskjær

Betonmast Røsand har fått kontrakten med å bygge ny enebolig for den tidligere fotballspilleren Ole Gunnar Solskjær og kona Silje.

Silje og Ole Gunnar Solskjær skal bygge ny bolig i Kristiansund. De har lenge hatt ønsker å bygge seg en bolig i hjembyen, og etter en samspill- og utviklingsfase sammen med Betonmast Røsand og Arkitekt Sunniva N. Rosenberg, så har arbeidet nå resultert i et prosjekt de ønsker å gjennomføre, skriver Betonmast Røsand i en pressemelding.

- Det er veldig gledelig å få være med å bidra til et flott hjem for Silje og Ole Gunnar, sier daglig leder i Betonmast Røsand, Eskild Røsand i meldingen.

- Det har vært et veldig godt samarbeid i utvikling og designfasen, og nå ser vi virkelig frem til å komme i gang, sier Silje og Ole Gunnar Solskjær.

Byggestart er planlagt første kvartal 2023, med ferdigstillelse i andre kvartal 2024.

Riving av eksisterende bygg på eiendommen utføres januar 2023, opplyser Betonmast Røsand.

Avisen Tidens Krav skriver i en artikkel at bygget får et totalt bruksareal på 488 kvadratmeter. I boligspesifikasjonen som avisen har hentet ut fra Kristiansund kommunes postlister, kommer det frem at bygget vil ha syv rom, kjøkken, tre bad og to WC.