Et av byggene ser ut som en kobberlampe. Illustrasjon: Reiulf Ramstad Architects/EVE IMAGESIllustrasjon: Reiulf Ramstad Architects/EVE IMAGESIllustrasjon: Reiulf Ramstad Architects/EVE IMAGESIllustrasjon: R21 Arkitekter/EVE IMAGESIllustrasjon: R21 Arkitekter/EVE IMAGESIllustrasjon: R21 Arkitekter/EVE IMAGES

Betonmast bygger 188 leiligheter for Solon Eiendom på Ski

Betonmast Boligbygg har signert kontrakt med Solon Eiendom om oppføring av 188 leiligheter i den nye bydelen Magasinparken på Ski. Kontrakten er en totalentreprise på 528 millioner kroner ekskl. mva.

Kontrakten omfatter bygging av totalt 188 leiligheter fordelt over fem bygninger, med et tilhørende underliggende parkeringsanlegg.

- Magasinparken får en særegen arkitektur, der hvert bygg får hvert sitt unike uttrykk, tegnet av fire ulike og anerkjente arkitektkontorer. Resultatet er fem ulike og bygg med cirka 40 leiligheter per enhet, heter det i en pressemelding.

– Vi gleder oss over at Solon Eiendom gir oss tillit til å bygge dette spennende prosjektet. Dette er det tredje prosjektet vi bygger for Solon, og vi ser frem til et fruktbart samarbeid også denne gang, uttaler en strålende fornøyd Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg.

– Solon Eiendom er svært fornøyde med Betonmast på prosjektene Landsnes Hage og Parkveien. Betonmast er en seriøs entreprenør som det er lett å samarbeide med, og som forstår den vekt vi legger på kvalitet i både utførelse, funksjon og arkitektur. Vi er sikre på at byggingen av Magasinparken blir ivaretatt på beste mulige måte, sier Stig Bech, administrerende direktør i Solon Eiendom.

Arbeidene på Magasinparken starter i januar 2020, og med om lag tre års byggetid vil den nye bydelen være ferdigstilt på nyåret 2023.