Ståltaugen 3. Illustrasjon: Lilleby Eiendom / Nordr
Ståltaugen 3. Illustrasjon: Lilleby Eiendom / Nordr

Backe bygger mer for Nordr i Trondheim

Backe fortsetter samarbeidet med Nordr på boligprosjektet Ståltaugen 3 på Lilleby i Trondheim.

Prosjektering og søknadsprosess har pågått en tid, og nå har Nordr bestilt bygging av Ståltaugen 3, skriver Backe i en pressemelding.

Kontrakten er en totalentreprise med kontraktssum på ca. 140 millioner kroner inkludert merverdiavgift. Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Nordr og Backe, med bistand fra samme rådgivergruppe som nå gjennomfører naboprosjektet Ståltaugen 1 og 2.

- Vi setter stor pris på det gode og tillitsfulle samarbeidet vi har utviklet med Nordr gjennom flere prosjekter i Trondheim de siste årene og gleder oss til byggestart i august 2023, sier daglig leder Terje Broli i Backe Trondheim i meldingen.

Avtalen om utførelse av prosjektet Ståltaugen 3 mellom Lilleby Eiendom AS, ved Nordr og Backe ble inngått i mars i år. Dette er det tredje huset i Ståltaugen-familien og Backe er nå i ferd med å overlevere de to første.
Ståltaugen 3 inngår i den siste fasen av utbyggingen på Nye Lilleby, og er en boligblokk på 5 etasjer.

Prosjektet er tegnet av Voll Arkitekter og består av 47 leiligheter over felles parkeringskjeller og bodareal. Leilighetene varierer fra 38 til 100 kvadratmeter, og prosjektet skal miljøsertifiseres i henhold til BREEAM-NOR. Flere av leilighetene er solgt med «Leie til eie»- avtale, som de første på Nye Lilleby.