Ill. LPO arkitekter
Ill. LPO arkitekter

Assemblin leverer rør til storprosjekt i Sandvika

Assemblin har signert kontrakt med Skanska om rørarbeidene i det nye Helgerudkvartalet i Sandvika utenfor Oslo.

Helgerudkvartalet er første fase av et stort byutviklingsprosjekt i sentrum av Sandvika. Prosjektet består av et kombinasjonsbygg med både næringsarealer og boliger. Full kjeller og den ene halvdelen av prosjektet er bestilt per nå. Assemblins kontrakt omfatter 238 leiligheter, kontor- og næringslokaler, parkeringskjeller og tekniske rom, totalt 58.000 kvadratmeter BTA.

Prosjektet er utviklet av Andenæs Eiendom, som eier en rekke eiendommer i Sandvika. Selskapet har jobbet med utviklingen av dette prosjektet helt siden starten av 2000 tallet.

– Vi er veldig glade for å være med på dette store og viktige byutviklingsprosjektet i Sandvika. Med den spesielle kombinasjonen av næring og bolig, og ikke minst de ambisiøse miljømålene det legges opp til, er dette er prosjekt som passer meget godt inn i vår portefølje og profil. Vi har det siste året vært med på prosjekteringsarbeidet sammen med Skanska og Andenæs Eiendom. Nå ser vi fram til å starte produksjonen, sannsynligvis rett over ferien i 2022, sier regionssjef Leif Stensrud i Assemblin prosjekt rør, i en pressemelding.

Oppdraget utføres av Assemblin prosjekt vest.

Leif Stensrud, regionssjef Assemblin prosjekt rør. Foto: Assemblin/Tobias Nordli

Leif Stensrud, regionssjef Assemblin prosjekt rør. Foto: Assemblin/Tobias Nordli